Beauty of Joseon

 • Beauty of Joseon - Dynasty Cream - gezichtscreme Out of Stock
  35,00

  De Dynasty Cream is een unieke crème ontwikkeld door Beauty of Joseon. De crème, net als alle andere producten van dit Koreaanse skincare merk zijn geïnspireerd op de skincare routine van de Koreaanse upper class vrouwen society van de 19e eeuw.

  De crème is intens verzorgend en voedend door de aanwezigheid van traditionele Koreaanse geneeskundige kruiden, zoals gingseng en orchidee-extract. De Dynasty Cream heeft een rijke textuur en hydrateert intens. Daarnaast heeft gingseng anti-age waarden, doordat het de elasticiteit van de huid bevorderd, huidcellen regenereert en fungeert als een antioxidant die de huid heractiveert. Orchidee-extract is ook bijzonder effectief tegen rimpels en is ook een goede bron van antioxidanten, die rimpels verzorgt, verzacht en laat vervagen.

  Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te gebruiken.

 • Beauty of Joseon Revitalize Sleeping Mask - slaapmaskerBeauty of Jioseon Revitalize Sleeping mask - slaapmasker - packaging Out of Stock
  30,00

  De Revitalize Sleeping Mask van Beauty of Joseon is een revitaliserend slaapmasker verrijkt met natuurlijke ‘Hanbang’. Dit zijn Koreaanse traditionele geneeskundige kruiden. De nachtcrème bevat onder andere honingextract, scutellaria baicalensis-wortelextract, soja-extract en rood ginseng-extract. Deze natuurlijke ingrediënten zitten vol antioxidanten en anti-age waarden. Het slaapmasker herstelt de huid gedurende de nacht en geeft het de vitaliteit terug.