Elizavecca

 • CF-Nest B-jo 97% omnipotent serum Elizavecca.jpg
  15,50

  Dit multifunctionele serum bevat 97% vogelnest-extract om rimpels te helpen verminderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren en de huid vochtig te maken, waardoor deze stralend en gezond blijft. Het extract staat erom bekend jeugdigheid te behouden en de teint te verbeteren.

 • Salicyl Cream Elizavecca
  22,00

  De Salicyl Crème van het Koreaanse huidverzorgingsmerk Elizavecca is een peelingcrème dat de huid voorziet van een diepe reiniging en de poriën vernauwt. Dit heeft als voordeel dat de poriën niet snel verstopt gaan raken door ophoping van dode huid en invloeden vanuit de omgeving.

 • Elizavecca hell pore gold hyaluronic acid eye patches2
  19,90

  De Milky Piggy Hell Pore Gold Hyaluronic Acid Eye Patches van Elizavecca zijn multifunctionele gouden oogmaskers.

  De hydrogel eye patches hebben door onder andere het collageen en elastine een verjongend effect en maken fijne rimpels weer glad en oppervlakkiger. De gevoelige huid onder de ogen wordt weer gehydrateerd en de beschermende huidbarrière wordt weer aangesterkt. Daarnaast verminderen de oogmaskers ook nog eens donkere kringen en wallen.

  Het belangrijkste ingrediënt van deze oogmaskers, hyaluronzuur, hydrateert de huid intens. De Hyaluronzuurmoleculen dringen door tot de diepere lagen van de opperhuid en dragen bij tot het beter vasthouden van vocht in de huid, waardoor deze weer soepel en elastisch wordt.

  De oogmaskers zijn geïnfuseerd met goud – 24K gold genoemd – wat de huid helpt met de bloedcirculatie, wat de celvernieuwing bevorderd. Het heeft daarnaast anti-bacteriële, anti-age, hydraterende en regeneratieve eigenschappen

  De speciale formule van de hydrogel die wordt gebruikt bij voor het maken van de oogmaskers, bevordert een diepe penetratie van de actieve ingrediënten en zorgt voor een effectieve opname.

 • elizavecca milky piggy 3 step mask blackhead strips
  4,50

  De Milky Piggy 3 step blackhead solution van Elizavecca is een 3 stappenplan die helpt tegen mee-eters en talg ophoping.

  Laat je neus of andere probleem gebieden weer zacht aanvoelen en er stralend en fris uitzien met de Elizavecca strips.

  De eerste stap van de 3 step solution is een masker om de poriën te openen en de mee-eters zacht te maken. Hiermee wordt de neus of het andere probleemgebied voorbereid op de volgende stap.

  De tweede stap is een strip die de mee-eters en opgehoopt talg verwijderd, waardoor de huid weer helder en schoon wordt.

  Stap 3 is een bio-cellulose sheet die de poriën verkleint en de huid kalmeert om nieuwe mee-eters te voorkomen.

  De blackhead solution bevat natuurlijke ingrediënten, zoals camille, lavendel, groene thee, aloe, appel, pepermunt, citroen, limoen en grapefruit.

 • Carbonated Bubble Clay Mask van Elizavecca Milky Piggy
  25,00

  Het Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask van Elizavecca is een ultiem bubbelmasker die de poriën reinigt, blackheads verwijdert en de huid stimuleert. Geef je huid weer een gezonde glans!

  Niet alleen zit het boordevol extracten van groene thee, granaatappelextracten en houtskoolextracten, dit kleimasker bevat koolzuurhoudend water dat begint te borrelen op het moment dat het op je gezicht wordt aangebracht en diep in je poriën doordringt om alle onzuiverheden eruit te halen zonder te verharden zoals de meeste kleimaskers.

  Een crème-achtig kleimasker reinigt de poriën van overtollig talg en ingesloten vuil met duizenden kleine belletjes die diep in de poriën dringen voor een grondige reiniging.

  Met zijn speciale samenstelling van houtskoolpoeder dringt het diep in de poriën door om diepgeworteld vuil grondig te verwijderen, terwijl het de juiste voedingsstoffen levert om de huid gezond en soepel te houden. Het reinigt, verfijnt en verkleint niet alleen de poriën, maar helpt ook bij het onder controle houden van overmatig talg, waardoor de poriën meestal verstopt raken.

 • Milky Piggy EGF Elastic Retinol Cream Elizavecca
  23,50

  De Milky Piggy EGF Elastic Retinol Cream is een vitamine A (retinol) gezichtscrème met collageen voedt, verzacht, hydrateert en regenereert de huid. De crème bevat onder andere Vitamine A (retinol), EGF en collageen. Dit verhoogt de elasticiteit van de opperhuid, maakt rimpels in het gezicht zichtbaar minder en vertraagt ​​de vorming van nieuwe rimpels. De crème verheldert pigmentvlekken, vermindert acnelittekens, roodheid en acne. Het egaliseert de huidskleur, gaat dofheid tegen en geeft het gezicht een gezonde uitstraling.

  NOTE: Vitamine A (retinol) is een actief ingrediënt dat dode huidcellen afstoot. Hierdoor wordt de huid vlak na het aanbrengen gevoeliger voor verbranding door de zon. Gebruik de crème dus als herstellende nachtcrème of op dagen waar bij de UV-index niet zo sterk is.