Hyggee

 • Out of Stock
  25,00

  De All-in One Care Cleansing Water van Hyggee is een bijzonder effectief micellair water dat eenvoudig viezigheid en make-up verwijdert. Het reinigingswater heeft een lage pH-waarde van 5,5, waardoor de huid niet direct uitdroogt, wat het voor alle huidtypen geschikt maakt.

  300 ml
 • 35,00

  De All-in One Care Cream van Hyggee is een effectieve hydraterende dagcrème die vocht diep in de huid levert. De crème vormt vanwege de Aqua Ceramide, het Berkensap en Hyaluronzuur een hydraterende barrière om vochtverlies te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de huid gedurende de hele dag zacht en gehydrateerd blijft. Daarnaast zorgt de Ceramide in de all-in one care cream ervoor dat de huidbarrière wordt versterkt

 • 32,00

  De All-in One Essence van Hyggee is een krachtige moisturiser die tot diep in de huid hydrateert. Ingrediënten als berkensap, hyaluronzuur en geitenmelk. Het laat donkere vlekjes vervagen en heeft een effectief anti-age effect vanwege de overvloed aan Vitamine C. Daarnaast heeft de essence van Hyggee ook een exfoliërend effect die de vitaliteit van de huid herstelt en een zacht, egaal gevoel achterlaat.

 • 29,90

  De One Step Facial Essence Fresh van Hyggee is een toner en serum in één. Perfect voor de vette en gecombineerde huid. De Essence herstelt de vochtbalans na het cleansen, hydrateert en gaat de ophoping van talg tegen. Het hoofdingrediënt; berkensap is een effectieve hydratant, rijk aan aminozuren, suikers en mineralen. De essence heeft een waterige-gel textuur die de huid gehydrateerd en zacht achterlaat.