Neogen

Neogen is een innovator op het gebied van derma-ceutisch onderzoek, dat oplossingen biedt voor dagelijkse huidverzorgingsbehoeften. De producten zijn ontwikkeld door het Neogen Lab om specifieke huidproblemen zo efficiënt mogelijk aan te pakken door middel van 6 innovatieve, klinische technieken. Denk hierbij aan technieken waarbij plantaardige stamcellen, submicro-stabilisatie en bioconversie aan te pas komen, om op een zo natuurlijke manier de huid weer te laten stralen. Neem een kijkje en geniet bijvoorbeeld van de heerlijke foam cleanser met groene thee of een peeling pad met rode wijn.

 • Peeling Pads | Bio- Peel+ Gauze Peeling Green Tea Peeling Pads van Neogen Dermalogy | SOGI LAB
  28,50

  De Green Tea Bio Peel Gauze Peeling van Neogen bevat 30 single-use exfolierende pads. Het product verwijderd op een effectieve manier de dode huidcellen en onzuiverheden en laat de huid weer stralen en zacht aanvoelen. Het hoofdingrediënt groene thee is een effectieve antioxidant die tekenen van veroudering tegen gaat en de geïrriteerde huid kalmeert.

  30 pads per verpakking

 • Peeling Pads | Bio- Peel+ Gauze Peeling Lemon Peeling Pads van Neogen Dermalogy | SOGI LAB
  28,50

  De Lemon Bio Peel Gauze Peeling is een chemische peeling en exfoliant. De peeling pads bevatten melkzuur, glycolzuur en citroen-, sinaasappel- en papayaextract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de verstopte poriën weer kunnen ademen en worden gereinigd terwijl vitamine C helpt met het vervagen van acne littekens en het helder maken van de huid. De dode huidcellen worden effectief verwijderd door de drielaagse pads.

  30 pads per verpakking.

 • Peeling Pads | Bio- Peel+ Gauze Peeling Wine Peeling Pads van Neogen Dermalogy | SOGI LAB
  28,50

  De Wine Bio Peel Gauze Peeling is een perfecte exfoliant. Het product verwijderd de dode huidcellen en onzuiverheden en laat de huid weer zacht en schoon aanvoelen. De dode huidcellen worden verwijderd door de drielaagse pads met melkzuur, dat tot diep in de poriën reinigt en verstoppend vuil verwijderd. Het hoofdingrediënt resveratrol afkomstige van rode wijn wordt gefermenteerd waarbij natuurlijke AHA’s ontstaan. Resveratrol is een effectieve antioxidant dat helpt tegen pigmentatie en beginnende rimpels.

  30 pads per verpakking.

 • -12% Off
  36,00 41,00

  Een lichte milk-to-foam cleanser die diep hydrateert door het gefermenteerde kokosnootextract. De kokosnoot helpt om diep tot in de poriën door te dringen en alle onzuiverheden en verontreiniging te verwijderen, zonder de huid uit te drogen. Daarnaast weet de Coconut Milk Pure Mild Cleanser ook de hardnekkigste (waterproof) make-up te verwijderen zonder enige moeite. Geschikt voor de gevoelige huid.

 • TRIAL 5 TYPE KIT neogen
  12,99

  Ervaar het allerbeste van NEOGEN’s huidverzorgende formule met deze 5-delige testkit. Compleet met de Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea 1 st, Bio-Peel Gauze Peeling Wine 1 st, Real Vita C Serum 10 g, Real Ferment Micro Essence 20 ml en de Real Flower Cleanser Water Calendula 20 ml. Deze starterkit, met onder meer cleansing water, is ideaal voor wie op zoek is naar ga aan de slag met de wonderproducten van Neogen.

 • NEOGEN DERMALOGY Real Cica Micellar Foam 200ml
  23,00

  Deze hypoallergene schuimreiniger heeft een gemiddelde pH van 5,5. De hydrofiele micellaire deeltjes versterken de hydratatie en versterken de vochtbarrière van de huid. Ook doordrenkt met PHA om zachtjes te exfoliëren, plus centella-extract en madecassoside om de huid te kalmeren.

 • Gezicht schuimreiniger | Real Fresh Foam Cereal van NEOGEN | SOGI LAB
  19,90

  De Cereal Real Fresh Foam van Neogen is een schuimende gezichtsreiniging. De cleanser bevat gefermenteerde rijstzaden en oryza saliva zaadextract om te zorgen voor een heldere en gehydrateerde huid. De cleanser op water-basis is perfect om te gebruiken na een cleanser op oliebasis of ‘s ochtends en verwijdert onzuiverheden zoals vuil en zweet zonder de natuurlijk oliën op te lossen. De schuimreiniger is geformuleerd voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

 • Gezicht schuimreiniger | Real Fresh Foam Green Tea van NEOGEN | SOGI LAB
  19,90

  De Green Tea Real Fresh Foam van Neogen is een unieke schuimreiniger tegen de vette en acne-gevoelige huid. Het hoofdingrediënt; gefermenteerde groene thee extract maakt de doffe huid weer helder, kalmeert de geïrriteerde huid en hydrateert diep. De cleanser verwijdert onzuiverheden zonder de essentiële oliën van de huid op te lossen. De lichte formule op waterbasis is geschikt voor de gevoelige huid. Het product heeft een pH-waarde van 8.5.