Petitfée

Het Zuid-Koreaanse merk Petitfée staat voornamelijk bekend om de uitzonderlijke kwalitatieve gezicht - en oogmaskers op basis van hydrogel. Het water op basis van jelly zorgt voor intense hydratatie. Samen met de beste ingrediënten, zoals parelcollageen en goudpoeder, gaan de maskers de vermoeide huid en ogen tegen.

 • 22,00

  De Gold Neck Cream van Petitfée is een effectieve anti-age nekcrème. Door de dunne huid van de nek vormen rimpels hier eenvoudiger. De nekcrème vermindert rimpels en bevordert de elasticiteit van de huid om het hangen tegen te gaan.

 • Petitfee Silk Amino Sheet MaskSilk Amino Sheet Mask Petitfee
  3,80

  Het Silk Amino Serum Sheet Mask van Petitfée is een heerlijk katoenmasker boordevol natuurlijk ingrediënten die de huidtextuur verbeteren.

  Een sterk geconcentreerd serummasker om de huid stralend en helder te maken.

  Het masker is gemaakt van Cupra katoen. Dit is premium katoen met natuurlijke cellulose van katoenpluis die zijdezacht aanvoelt en ervoor zorgt dat alle ingrediënten goed tot de huid worden opgenomen.

  Het serum op het sheet mask is verrijkt met een Silk Amono essence. Dit zijn verrijkte aminozuren van natuurlijke eiwitten afkomstig van zijdecocons.

  Daarnaast bevat het masker ‘Vegetable Worms Extract’. Dit is een plantaardig ingrediënt dat vitaliteit aan de huid geeft om de elasticiteit te bevorderen.