Pyunkang Yul

Pyunkang Yul is een merk dat is ontwikkeld in een van de beste geneeskunde klinieken in Azië; Pyunkang. In de producten wordt 40 jaar medisch onderzoek gecombineerd met passie voor natuurlijke huidverzorging. Het aantal ingrediënten wordt zo minimaal mogelijk gehouden, tot enkel de noodzakelijke producten om de huid te verzorgen. Hierdoor zijn de meeste producten, zoals de Pyunkang Yul Balancing Gel, geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Kalmeer de huid met de heerlijke producten van Pyunkang Yul!

 • Dagcreme gezichtsgel | Pyunkang Yul Balancing Gel Close up | SOGI LAB substance close up
  29,90

  Een anti-age gel die de huidbarrière versterkt, de huid hydrateert en celvernieuwing bevorderd. De Balancing Gel van Pyunkang Yul bevat 90% Astragalus Membranaceus wortelextract wat een effectief anti-verouderings ingredient is. De honingachtige textuur van de gel zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed in de huid worden opgenomen en de huid verzachten en versterken.

 • Essence Toner | Pyunkang Yul Essence Toner | SOGI LAB
  19,00

  De Essence Toner van Pyunkang Yul heeft een intense hydraterende formule die ontwikkeld is om de beste voedingsstoffen aan de huid te bieden. De toner bevat geen water, maar bestaat voor 91,3% uit astragalus wortelextract (milk-vetch root extract), wat vol met voedende betaïne en mineralen zit. Astragalus is rijk aan antioxidanten, voedingsstoffen, ontstekingsremmende waarden en zorgt voor een gezonde bloedcirculatie. De toner op gelbasis wordt snel opgenomen in de huid en is geschikt voor ‘s ochtends en ‘s avonds.

 • 24,90

  Geformuleerd om de huid de optimale vocht- en oliebalans te bieden voor een gezonde huid en teint. De Moisture Serum van Pyunkang Yul bevat de ideale combinatie van cotis japonica wortelextract en olijfolie, wat de huid kalmeert, verkoelt en diep hydrateert tegen een geïrriteerde, gevoelige, vette en gedehydrateerde huid. De lichte serum met lotion textuur wordt snel opgenomen in de huid.