Retourbeleid

Retouneren

Retourneren kan tot 14 dagen na de aankoop. Als 14 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. 

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u deze heeft ontvangen. Het moet ook in de originele en ongeopende verpakking zitten. 
Om uw retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig. 

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Restitutie

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. 
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen 5 werkdagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. 
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. 
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst. 
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je teruggave nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Uitverkoop artikelen

Regulier geprijsde en uitverkoop artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen op=op producten, die wegens een houdbaarheidsdatum zijn afgeprijsd niet worden geretourneerd.

Vervanging

We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op [email protected] en stuur uw artikel naar: Prinsengracht 805II, 1017 KA Amsterdam, Nederland. 
Verzenden 
Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: Prinsengracht 805II, 1017 KA Amsterdam, Nederland 

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. 
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw uitgewisselde product u kan bereiken, variëren.